Scopurile Asociației Homeschooling Moldova!

Care alte teme ar fi bine să avem pe forum?
Diana
Mesaje: 6
Membru din: 29 Sep 2018, 23:19

Scopurile Asociației Homeschooling Moldova!

Mesaj de Diana » 18 Ian 2019, 22:01

Întrebarea este cu ce puteți contribui pentru realizarea acestor scopuri! Fiecare din noi poate face cite un pas mic in acest proiect mare si important pentru copii noștri! Ne puteți scrie aici sau contacta direct.

Avem 5 direcții importante ca Asociației:
1. Clubul Familiei Homeschooling Moldova: a) activități pentru copii b) instruirea părinților c) consultații pentru părinți.

2. Cadrul Legal: consultații, dialog cu Ministerul pentru o procedură pentru părinții care deja fac homeschooling sau trec in timpul apropiat, proiect de lege, petiții, colaborare cu persoane influente din societate.

3. Forumul Homeschooling Moldova este foarte important sa fie dezvoltat, ca o bază informațională pentru toți noi și pentru părinții care se vor alătura pe parcurs, tot ce gasiti interesant si util pentru parintii si copii, deschideti teme, aveti intrebari, deschideti teme cu intrebari si vom incerca sa va jutam cu totii, impatiti experiente, aveti servicii utile pentru homeschooleri propuneti, impatiti materiale didactice, deschideți teme despre școlile online, aveți idei propuneți. Credca am sa deschid tema aceasta și eu în forum. Aici lenta fuge și informațiile se pierd.

4. Promovarea Homeschoolingului ca fenomen alternativ pozitiv prin rețele sociale, mass-media, materiale didactice, scrisori de recomandare, ar fi bine ca fiecare din voi sa lăsați pe pagina Homeschooling Moldova in Facebook un feedback, invitati prietenii sa puna like paginei in Facebook, distribuiti informatiile care deja le avem organizate pe site nostru homeschooling.md, cine Este disponibil sa participe la inteviuri si emisiuni, sa deveniti membri Asociatiei Homeschooling Moldova.

5. Organizarea Unui Congres International "Homeschoolingul și Scolile Alternative" la Chișinău, termen prevăzut pentru 2020.

Scrie răspuns